Friday, October 31, 2008

Borang hijau Vs Borang biru...

Alhamdulillah..next wik exam dah nak start
semalam baru anta KKD 4 my first & hopefully last project
susah cket nak wt projek fakulti ni rupanya
nak anta KKD kena folow borang biru (kalu projek kolej borang hijau)
KKD perlu dihantar sekali dengan beberapa dokumen:
1) minit mesyuarat exekutif kelab yg melantik saya sbg pengarah projek
2) minit mesy. ajk pelaksana (ad-hoc) - meeting ajk projek la..tp sblm meeting kena isi borang permohonan mengadakan mesy. 48 jam sblm melakukan meeting..
3) penyata kewangan semasa kelab
4) pastu borang ape lg la dh lupe..
tapi...
best gak buat benda2 mcm nie coz dpt banyak pengalaman...
lepas exam ni nak stat run projek la
semoga ASMUM kembali dikenali & menjadi wadah pemangkin mahasiswa muslim..
Insyaallah..

3 comments:

Cik Su Bah said...

alhamdulillah akhirnya berjumpa jugak dengan blog adik akak yang sorang ni. Hurmm baca blog awak ni isi masa lapang jugak yer. pasni buat lah kumpulan blog kolej 4th. Ok?

fit@blonc said...

boleh2..
tapi soh orang laen la plak..
saya dah xd pengaruh kt kolej ni
hehe..

syuhadah dzarawi said...

salam...kkd da lulus nT jgn lupa inform saya yer...nak cari penaja. InsyaAllah, asmum akan kembali gemiLang. I have my own dream for asmum. what about you..? nGee~all the best ya..!